Тих клав ш

      Тихі клавіші

                Улюбленому євангелисту
                Іоану Богослову присвячую

Любов — яка устала рано...
тільки
з бачень апостола-орла Івана:
Найбільш любив — найбільш відкривсь
з коханим.

Найбільш недоторканності відкрив...
Син — оберіг:
В Любов вставала прямота Івана!

Ти хоч виблискуй, спис ти:
Хоч многогранний,
а нехай тригранний...
Любов! яка устала рано:
докинеш?

Тільки Любов’ю, що в апостола Івана...

30.05.2007


Рецензии