Великий оан Хреститель

     Великий Іоан Хреститель


життям забрані
тож війною...
й Слово зі мною...
й ти зі мною


о Іоан!
який коханий!
й те що було
стає туманом


туман хапав
високу нігу
й осів —
і заїдає снігом

21.01.2015


Рецензии