Спина

                Спині Іоана Предтечі

Велич — лиш дасть
Господь... Себе!
Як лет орла.
Як — небо голубе!

Спини; себе
як кровотечу.
Весь день в душі —
спи;на.
Предтеча!

Велич — лиш дасть Господь.
Себе.
Тоді заходь:
Він зна тебе!

07.07.2014


Рецензии