Н жки роялю вимив...

*   *   *

Ніжки роялю вимив
будь з нами
й з усіма ними!
Навіть висот коли
люди не питимуть
чисті ніжки
глядітимуть


А щоб під Небом жити
має
цар ніжки
мити.

Ерудитам.

11.02.2014


Рецензии