Tres romantique
Like a Sakura from a river where…
Flows a flow of a clear light,
A light of a romantic night.
Why your eyes are heavenly blue?
And tres romantique as Vous?
Because you’re a light and a river,
Claire, your eyes are a Clear river.
Свидетельство о публикации №117071204783