Karen
You’re a Wonder… Karen Roberts,
Blue-eyed blonde and a pure Angel,
A beautiful Anglo-Saxonian Angel.
From Nottingham I brought a rose,
For you, Karen… Anglo-Saxonian rose,
Blue-eyed blonde and a pure Angel,
A beautiful Anglo-Saxonian Angel.
Свидетельство о публикации №117071204634