Amour

Вже колись було, я знаю.
Рвало душу і серце рвало…
Тіло твоє я очима з’їдаю,
Лише плоті моїй цього мало.

Але очі мої, зіткнувшись з твоїми,
Мертвою тишею кричать
Або, на мить пересікшись,
Нестримним криком мовчать.


Рецензии