Нить червона

      Нить червона


Поета, що некнижний...
на сторінці не сховаєш —
він вийде — й роги будуччин
повідбиває!


Він — руки у Петра й Павла
й Івана,
в апостолів,
і його руки —
Богом п’яні і пізнані,
прийдуть!
Та ви цього не взнаєте.

Що стежка в лісі літньому
співає
обіч
на стовбурі світання
одуду!

11.04.2007


Рецензии