Вполювання любов

        Вполювання любові


                Улюбленому св. Іоану Богослову,
                апостолу Любові, присвячую


Хочте ви — зробіть смугами небо...
Христе, я лечу
серцем до Тебе!
Мов завис: любові острів...
Днище тверде
від смирення скресне!
Хочте — всіх за раз розкресліть,
углєбоша — більш закресліть...
а любов добра —
воскресне...
Просто: любов одна воскресне!
Просто — острів.


Жив же — тиран:
Домеціан...
Острів —
в морі, звавсь Іван.
Просто — і на Патмос-острів
висланий
засів вулканно...
Днище аби од смирень і скресло!!
Щезне! усіхщезність,
лиш Любов воскресла!!
Трріссне!— звід душ
усетрісним! —
океанна по Івану!! — се
любов тече в Апокаліпсис...
Гей, тітки й дядьки заокеанні!
лови чіпи...

03.03.2009


Рецензии