В д кого навчився апостол Павло?

Твій одяг — то твій одяг.
Твоє серце — то твоє серце.
Ті, що риштованнями не навкруги
                безсмертя,
Недовго потерплять все це…

Твій рушник — це твій рушник.
Твоє відкопане лице — то твоє лице!..
Хто не надбає запаху глибокої чистоти
За милу душу засмердить все це;…

І добре, що вчишся від Богородиці
                серцем.
Ти — любиш: а
Павло Апостол —
як? проковтнув 1—й… 8—й… N-й том??

Ви самі себе проб’єте в грудях
і відчуєте — нащо я йду за Христом.
З лицем — лиш за Христом.

05.07.2006


Рецензии