Нiч... вкраденi сни
В яких діла, не зраджені словами,
Де не боюсь стояти зі спини,
Де друзі - Друзі, вороги є ворогами.
Де шлях відкритий, і нема стіни,
Де душу не терзають батогами,
Де особистим цінностям нема ціни,
Де мудрі прагнуть Істини, а не омани.
Де жовте поле, синє небо і нема війни,
Де Україна не вмивається сльозами,
Де люди вольні - не раби німі,
Де лине пісня солов'їна над лугами...
Хоч, ти мені, чарівна, поясни -
Навіщо знову вкрала мої сни???
09.07.2017 Вільна Птаха
Свидетельство о публикации №117071008299
Светлана Абрамова 66 15.09.2017 18:47 Заявить о нарушении
Вильна Птаха Едина 16.10.2017 22:21 Заявить о нарушении