А менi б
На самісіньке його дно...
Та усе це така брехня –
Я сахаюся глибиной!
І тому свіжих почуттів...
Однак я не новий ковток!
Облетіли сережки верби...
І слова заблукали давно
А чи пахощів тих легких,
Щоби дихать мені невлад ,
До нестями - нових рядків,
Отаких, заразом щоб "Ах!"
10.07.17.
Свидетельство о публикации №117071007851
Валентин Зубарев 11.07.2017 21:24 Заявить о нарушении