Стають худими хто б ля худих...

*   *   *

Стають худими – хто біля худих,
Стають дзвінкими – між густоголосих,
Стають правдивими – хто ходить босий,
Стають чіткими – не ударені під дих,
Стають пророками – о здрастуй, Сонце!!!

1989


Рецензии