***

*   *   *
Я вільний – як вітер,
І ми з ним витаєм – як діти,
І ми з ним
літаєм – де квіти, –
Де квіти живуть – не скажу,
Бо там вітер...

У небі є квіти –
І їх тільки знаємо ми,
Чужі всім, як діти.
Як мало цього між людьми!

Не прийнятий в людях,
Я гаряче з вітром дружу.
Він коник в усюди, –
Де квіти живуть – не скажу,
Бо там вітер...

Нічого не просим,
Бо тільки у Небі я свій,
Ми врешті приносим
Гарячий любові напій.

Я вільний – як вітер,
І ми з ним літаєм...
Є вітер!

1998


Рецензии