***

*   *   *

ви бачите — й нема
на що дивитись
а хочеться
до чогось прихилитись
і лобом поцілуєте ви скло
ваш доторк
вам розкаже:
допекло...

і бачите ви: є планетка
Фо;бос
ще бачите
що плачете ви лобом
і бачите:
Бог їсть часник чекань
а зуби часу — цю
мережу доторкань...

25.06.2012


Рецензии