А ви зда тесь на поез й класика?..

А ви здаєтесь — на поезій класика?
вже — не поет, то марні вправи

поетові ясно
піднятися — впасти
впасти — й піднятись
пробити в кроні
кілька мікронів —
і дихати праведно...

що ви в прелати?
які прелати?
хто зорі в гіллі ворушитиме?—
    хто рибу буде лапа;ти?
Римляни прекрасні,
доки
     озон Маріїн чесно крастимете??

26.12.2010


Рецензии