Ти мо тихе спас ння...

Ти моє тихе спасіння,
Тиха — як Божа любов!
В сонячний день Вознесіння
Ти піднесла в свій Покров.

В літньому місяці тиші
В парі веселих думок
І я тебе не залишу —
Бачить серця з неба Бог.

Маріє, в округлощі літа
Входитимуть небеса!
Як я не жду буть розбитим —
Це б Тобі Бог розказав...

2003


Рецензии