Щастя коси

Дім спокою
що над баркасами
коса
в посаг



Та це не уявлять
а серцем знать
як пам’ятаєш
радість небесную Христа
Сонце Христа!



Той рибку діл тягає
край неба — в море опускає
Чому то стали би як діти



Сітям радіти?
Сонцю радіти?

25.12.2011


Рецензии