Д в

      Діві


аж ось як
не каркати
і масок з лиця не робити
можна до лику
посеред безодні ходити

ніби прилипли:
не видно:
кого там хоронять?
а з місця
так дико
ворони ворони
ворони


і добре побиті
                ми
серце не гасне
не вгасло
Ідуть троглодити
залізо без масок

13.06.2013


Рецензии