Вона Весна!

Вона моя сила!
і я їй мов сила —
Вона ж то раніше
мене полюбила!..
У Політехнічнім!
і я аж на прю роздаровую Вічність...

Сиплються-сиплються діви столичні
сиплються-сиплються
діти тепличні
сиплються
сиплються
шкірки панічні
фа! — розцяцьковую фари фонічні:
над пустирем роздаровую
Вічність!!..


Оф — ре!:
сила — вчепила
чомусь — потойбічне...
крутяться дзвоники
телескопічні
висунуть весни —
крутяться дзвоники — в січні!
крутяться
крутяться —
цілість ся вічна! —
сі
ці
зі
сі —
На!
предковічне...
на!
Сонце — під зорями січня!
Коротше — Весна...

25.01.2011


Рецензии