Дух б

       Дух б’є

Як добре, коли розуміють, —
Як доторк Божий,
А не Зміїв!
Й не обпікають слух вуста
Як щось не прийняло Христа…

Бетховен!.. —
В нім
До пекла глухота!
Бо й ти у Небі!
Слух твій не зачах!
Нема сміливців, —
Навіть — що в кущах.

А ти ломивсь! І про-
ломився всенький —
І за тобою
заробітний і худенький…

Витрішки скачуть:
Що це значе??
І трімер кряче…
І сумний iPad це скачує…
І несусвітність та —
                зія,
Й верхняя палата неба —
просія!

13.09.2013


Рецензии