П днесення

      Піднесення

Воно проступає
польотом до горла
зросла любов орла
співа любов орла!

Бог — міць
і екзамен!
на слово
це саме...
І вершить, і вершить
і вершить.
Екзамени.

Чого ти живеш єси?
І що тебе носить?
Бо слово —
як тільки що чесне —
підносить!

Або тобі хліб
ломай
або ріж
І чесна душа
а під нею є ніж

босоніж

18.05.2013


Рецензии