Ми стай ри

     Ми стайєри

                Ліні Костенко-стайєру і Богу Христу-Слову
                в любові присвячується

Ми не трампи
не брексіт
не
-майєри
а ми
піт
піт із кров’ю –
в Христа...
а ми
чинимо
біль:
ми – вічність – у часі!..
ми – стайєри!
стайєри!!
світ – без слова
цілком!
да ми
слово
із Духу –
в жита!! ..


Ми стайєри!
де нам сльози – де піт
розрізнять...

ми
не скажем
є двічі два – пять...
нема смислів – і
грають «в Чапаєва»?
може – то не вони: ними грає!..

ми стайєри!
видиш: темпи –
здурілі:
гроші не можуть віддать
грають «в Чапаєва»...
грошима зв’язані!!
гроші – їх
не
відпускають...
        Вічно – їм!
        вічно – їм
        ридма
        ридать!!

    
Церкви – що?
творять смисли???
де Василій?? –
нема особистості
іпостасність –
лиш творить смисли
жарить мислі!
я жарю мислі!!!..
Cлова Дух плавить
мислі
молодь
молодь вилізе
із Ю тубе:
і згадає Христа!
і до чуба
приручить біткоін-майнерів!


Тож що?
ринем: ми –
         стайєри!
                стайєри!!..

10.07.2017


Рецензии