Дай крила!
Мої ж-бо, люди обітнули,
Не маю сил здійнятися в повітря -
Коли збиралася з тобою у політ я.
Ти пір'я скинь, собі збудую нові,
Не квили, люба, я не відчуваю болю.
Тремтлива, забери мене додому із собою,
Полетимо понад горами, над рікою,
Туди, де тепло, ясно і ласкаві весни...
Лиш, ти не зраджуєш, моя перната Сестро!
Бо віддала останнє з крил своїх перо,
Щоб я змогла злетіти...з вірою в Добро!
09.07.2017 Вільна Птаха
Свидетельство о публикации №117071000351