Кто я? Совесть!

Ругаешь темноту?-
Зажги свечку!
Цени простоту,
Она вечна!
Бриллиант мелковат?
Отдай соседу
Суп жидковат?
Не греши, отобедай...
Тебе не угодить -
Такая повесть...
Но...пора уходить
Кто я? Совесть!

09.07.2017


Рецензии