час, я в полудень в чистот...

*   *   *

І час, і я в полудень в чистоті,
І явлен глас, немов у вусі.
Преломлю хліба, й об’єднаємось в житті,
Не тільки в дусі.



Святий сосновий ліс тече,
І солод пробігає по природі.
Рукою батьківською сина за плече:
«Ти ситий. Годі.»


Рецензии