Defragmentaciya emociy

Сутінки і розмови
Відверті справжні слова
Терплячі очі навколо
Та дискусійна вода

Важливі літери згодом
Відлунням речень заллють
Контейнер пам'яті знову
Заповнить відчай та лють

Мовчати поки непросто
Ідеї позбавляють сну
Їх фільтрувати мов просо
То краще зразу в труну

Перезавантаження потрібно
Дефрагментація емоцій
А те що таке рідне і важливе
Я конвертую у власний досвід

У кого хайп у змозі коливати
Кому простіше тицяти репости
Все вимикайте годі хочу спати
Я оверпаком ситий годі вдосталь

Беріг свою оперативку
Вінчестер наш довічний жах
Відеокарта й материнка
Просто зривають вмить наш дах

Ти більше не заплутаєш мене
У мене надпотужний антивірус
Табу на сміх це справжнє nota bene.
Простіше було дряпати папірус

Які ми всі украй залежні
Від свого власного "хочу"
У павутиння безмережжя
Путівку візьму й полечу

03.07.2017


Рецензии