Бiдак

В одно кімнатній квартирі,
Де проживає бідак
Пил і смердить як в сартирі,
Бо там господар пияк.

Щезла від нього дружина,
Ще молода як і він,
Не дочекався він сина
Хоч не вставав із колін.

В Бога просив і молився,
Щоб дарував їм синка,
Врешті він долі скорився
У самоті пияка.

Люди із нього сміються,
Жінку змінив на спиртне,
Так по сусідські жартують
Й зовсім мовчать про сумне.

Мати дітей він не може,
То є хвороба така,
На радіацію схожа
В цього бійця бідака
07.07.17.


Рецензии