Темрява
Своєю ніжністю...
Чекати буду знов и знов
Мою любов...
Яка чарівна і манить
До себе кожен раз коли,
Коли ти бачиш Ії душу.
Вона сміється і щастя сльози ллються вниз
На самий низ до глибини,
сонливих слів...
Не пам'ятай,
Які події сіють сніг...
І як тремтять твої долоні без тепла моїх.
Що гріє серце,
Гріє пам'ять.
Свидетельство о публикации №117070903859