День. Вознес ння

      День. Вознесіння


лілея під облаком
                вмить обмирає
скидай
що є градоворітнім
                одквітлим –
душа
в нас під куполом Божим
                небесне збирає
лілеями втягуємось
                в облак Світла

2002


Рецензии