ГА АМ МА!!!

ВЪ - ЦЕНЪ ТЪРЕ -  БУ УК ВИ ЦЫ!!!...

   -  ГА АМ МА -  УС ТО ОО Ии!!!... -           (ОУКЪ)

МУ Уу ЗЫ КА -  ЗЪ ДЕ СЬ!!!...       (МА)

   -  ЭэХО - МУ ЗЫ КИ!!!...  -  ТА АМ!!!... -      (АМ)

ОО НА Аа -  ПУ Уу ТЬ!!!...       (ГА)

   -  ОТ КЪРЫ ВА ЕТ -  КЪ - СЕ РЪ ДЪ ЦУ!!!... -

ЗО ОВ  -  ПО ОС ЛА Аа НИЕ!!!...         (УКЪ)

   -  КЪ - ВЕ ЕР ХУ!!!... -  КЪ - БО ГА АМ!!!... -       (ОО)

      АМ   


Рецензии