***

*   *   *

Він здобич взяв
ця здобич — не є овоч
не тракт, це не гостинець
на Дрогобич
це ви —
в лівій оздобі!..

Він здер
цю здобич
із начал
й властей!
Тож триндите;?
І ті обдертьки
без любові —
хто б їх грів?
А ті — в Любові
сини священницькі і царські —
угорі!!

Він здер
цю здобич
із начал!
і як на те —
із піднебесниїх властей!
І Він вказав! —
що Логос
і поет тут роблять...

Образ!
Чий ви образ?

12.08.2014


Рецензии