Любов до сфер

        Любов до сфер


Така любов
До сфер зростає.
Ніхто її
Ще не чекає!
Звід неба
і Гора.
Така є.


Аж та любов,
що ув Горі,
Ревнує світ,
що угорі!
Язик, де — слово — просихає!


Любов така
Чи я умер,
більш народився, —
ще не знає...

Пала любов!
Пала — над краєм!!
Сонце — гуде!!!
Палає!..

3.11.2014


Рецензии