З Бог-Словом

          З Бог-Словом

1

Щоб воскреснути –
треба померти…
Чиї сліди?
В таборі памірськім
нема смерті…
Бог безслівно мовить:
тепер  йди.


З глибосердь молитва –
зазвучала!
Чистий Отче наш, помилуй –
нас…
Що на Заравшанському
хребті навчало?
Занебесне строгеє Начало…
Ти, як лиш Христа осмислив,
вмри ще раз.


Без свідоцтв.
Доля Гори.
Ноги Гори.
Дивлячись у полум’яну синь –
згорають:
більш ніхто донизу
не зніма їх!!
І хребтом на цім хребті – помри.

Бо таких є
Царствіє Небесне…
Чесно ти помреш –
чесно й воскреснеш!
Хоч за Царствіє, хоч просто – вмри,
вийнятим з цивілізації нори:
ти спускаєшся – весь в полум’ї!
Гориш!

2

Ти спускаєшся не з Ім’ям Сина?
Випробувавсь вже? –
йди в Стамбул-і-Нью-Москва –
до пластиліну…

Гора прийняла…–
тож відпускає…
А шляху в  т е
більш немає!!..

14.12.2008


Рецензии