***

* * *

я прикрив тебе тілом
                осяйної моєї свідомості
спи, млада:
перший сон що земний буду я сторожить

в другий сон що небесний ввійду —
і зберемося вдома всі
Бог прийде до нас жить

1995


Рецензии