***

*   *   *
 
Я жайворонок
я жайворонок!
більш засіваю нації
більш злетілого в Христі слова нема
серед вас з майбутнього
з майбутнього інновація:
звільнення крил ума
ранішнююча сяйвом
перемога ума


за рік вас – в’язатимуть
в сіті - о хто ви? хто ви?
в сутінках ума і слова
за три вас – триматимуть!..

стягне соволилові смуги
лиловані сови


Трепет первісного слова!
раптово
випали з інновації що носили
Не буде більшої сердечної сили –
як Христа художнє слово!

засіває крізь камінь
у грань створення-і-не-створення
десь під скринями
дрожі раптової –
скрилень!

не вчуєте художнього Христа нині –
не матимете майбутнього
чужість планетну носитимете...

20.02.2009


Рецензии