Нема ще чисто любов смирення

           Нема ще чистої любові
           і смирення


Зносить вітер тінь
соснових запахів
просто в паруси лісних просік,
І зливаючись з дерев Слову за пазуху,
Служить літію високо сік!


Упаду обіч дороги, Боже, змилуйся,
Хто лежить хрестом – вниз не впаде.
Вишиває вишина мені на вилицях
Спокій дня, й цілує де-не-де.


Проспівать захоче в флейту сну
Весь мій ліс – ще Словом не осяяний!
Й не простить тоді душа загаяна,
Як засну в Христі – просплю Весну!..

01.06.2004


Рецензии