Це л с

       Це — і ліс


«А я про те,—
Бог праведнику нагадав,—
що, певно, ти забув:
як ти теля не одв’язав…



Воно, в лужку, вночі
бач, білооке
— Що це-е! — кричало,
як в галстучці на шиї, та
твар невситная
його дороздирала…



Я чув! а
перед тим— ще серцем накавалив.


То пожинаєш те,
що, бачиш, трішки тебе ображало…

Та ти б синицям раз —
який горішок в ліс…
коли мороз; цей звір…
знов те забув?
горіх би ти заніс —
то  т е  одпало б…»


Красивий ліс!
як для сердечного підпалу.

27.01.2010


Рецензии