Крила

      Крила

Живе на осонні
Бог благодатний
можна — літати

можна співати
одні — не літали
а ті — не співали
над сумними знущались: славили!
над тобою крила стали


розбігаємось ногами
  розганяємось крилами
    приземлятимемось в моногамії
      «директриса нормальна!»
       бісектриса загальна
     клацніть на поясах
   випускаються ноги-шасі
пообсипались ментали
баста! —
над тобою крила...



стомлююсь буває
бо за мене теж тримаються
підтягуватимусь
на одній руці
в Божій
руці

відміняються тінь і дощі —
сонцелікування!

29.05.2012


Рецензии