Майстер

       Майстер


За тим
шкарубкість пошальованостей...
яка знімала
клаки мовні…
Яка умовність?
Як не цирульня
крутий кластер
втрамбовування...
то не у гробі намальованість —
У глибині єсть
живий майстер…
І — віднімало мову…



Що знову —
є чудовістю.
Змінював вигляд
впорядковував
входи заводив —
не виходячи...
Це так він
виявляв дух
а в інших — Бога!
Що скажеш...
Майстер…

1.1.2010


Рецензии