Тайна органус

       Тайна органус

                Григорію Сковороді —
                любимому навіки — присвячується

З любові до Отця — терплять
і терни
Екстерном все життя
і зорі  —  й перли
і Бог паска подає
перлам — руку надає
сльози крупні були —
сльози стерлись


І хто праведно дожив —
лиже мед
з-за Божих жил

в струнах серця...
в колі радісних ожин!

свята музика, що все проймає
свята музика все розчиняє
свята музика дознає — більш
співа над гаєм

6.2.2012


Рецензии