Молитва

Милосердний Господи прости
Нам гріхи всі вільні та не вільні,
Захисник у нас один, це Ти,
Хоча й ми розумні та мобільні.

Напав ворог й геть не хоче йти,
Мріє нас усіх зробить рабами,
Скрізь убивства залиша сліди,
Не знущається нехай над нами.

Зараз в нас своя держава є,
Хочемо пожити на свободі,
Та агресор завше гне своє,
Незалежними нам бути годі.

Бо не вміє ця ординська рать
Тихо, мирно жити поряд з нами,
Звикла всіх сусідів підкорять
Й посміхаючись нас зве братами.

Милосердний Боже поможи
Відстояти неньку Україну,
Ворогам сердито накажи,
Геть ідіть й тут не робіть руїну.
06.07.17.


Рецензии