Б Текст песни. украинский язык

Берегиня.
***текст пісні на музику Олександра Лісінчука***
*примітка. Музика є закінченою композицією, пісня писалась на готову музичну тему, не речитативну, тому текст має складну будову відносно даної теми з метою проспівування, ритміки і потрапляння у наголоси*

Війна.
Зоря палає.
Ніч була важка.
Ти там,
Солдате, маєш
Виконать наказ...
Ім"я
Оберігаю.
Захищу у бою.
Бо я
Тебе чекаю.
Воюй!..
................................
ПРИСПІВ
І я молю
Ти маєш жити...
 Я- твоя берегиня...
Любов мою,
Моє кохання
Ти збережи
І захисти      -(як варіант- і вбережи)
Країну...
....................................
Згадай
Про Україну,
Мужньо в бій іди.
Кохай,
Твою єдину,
Вірну назавжди.
Ти мій!
Снагу потрою.
Ти живим повернись!
Вцілій
У однострої,
Борись!..
..........................................
ПРИСПІВ
............................
Поспи!
Та хвиля втоми
Не здолає, ні.
Ось ти
Живим додому
ВЕрнешся з війни.
Злічи
Свої світанки,
Мов зозУля, злічи!...
...пройшли
Ворожі танки
Вночі...
............................................
ПРИСПІВ
(повторно не проспівується, а виконується просто прочитанням у віршованій формі)

І я молю
Ти маєш жити...
 Я- твоя берегиня...
Любов мою,
Моє кохання
Ти збережи
І захисти      -(як варіант- і вбережи)
Країну...


Рецензии