Поет свободний голодний...

*   *   *

Поет – свободний і голодний,
Більш при мені не говоріть;
Лиш так я чую вже сьогодні,
Що буде в Бога майоріть.


Не слухавши мене – ідіте,
Я проти вищого не йду.
Зчадіте все, щоб ваших діток
Сей струмінь розвернув в чаду!

1989


Рецензии