Тройця. В св тл

    Тройця. В світлі


Чи бігла електричка чи машина
у всьому
була світла середина
у с е  нас напина
в Троїчній тиші...


Це створений
в серцях
є Дім добра...
і чують — як пора —
нас сопучи авто
ми чуєм Бога
нас ніхто
не чує і
не бачить нас
ніхто...

30.05.1999


Рецензии