2000-й нема чого говорити

      2000-й: нема чого і говорити


На зелені ці квадрати виноградників
Помахай згори крилом!
Вільно й радісно
І без сумних порадників
Залети — у небеса орлом!



Бо від нас вже
Над земними зоопарками
Лишиться небесная журба!
Сліпці небо мірятимуть кварками
Це кроти...
Орли були хіба?



На зеленії квадрати виноградників
Помахай згори крилом!
Ти безсмертний!
Без сумних порадників
Залети на небеса орлом!!

7.11.2000


Рецензии