***

*   *   *

Молитов стежечки стрімчать
Поміж ущель, над каяттям,—
І мирним спокоєм летять
В Єдинодереві Життя.


Живлющий мир і лад проллять,
Я Тройці в радості молюся.
Де єсть відчахнене гілля —
Там сльози серцем
добре ллються...

1997


Рецензии