Асмюсьнвдчого!

*   *   *

А сміюсь ні від чого!
від того
що я — молодий!
Юність!
хмари!
о я розірвусь від красивих!
Смійтесь мною, свободо і хвилі,
і море,
і шторм!
і любов і блаженства! свободи стихій!
всіх світів!
раз на сотні віків —
некорисної, божої, вбивчо веселої!
благословенно блаженної,
вічно похмурої сили!

1986


Рецензии