Хай живе революц я духу!..

Хай живе революція духу!
Допускав я до себе —
З ким говорить в переддень:
Людей і людей, сфери-енергії, сутності:
Смішний і наївний в найбільшому день —
Я світ перероблю — як сила присутності.


Це невірно, якщо хоч від чого трястись.
А хтось щось не може, та знає про інших по слуху.
Поезія — це стихій стихіїзм!
Вона —
що вража! —
І вона неминуча по духу!


Послухайте, як маєте власне обличчя
Свіжі вуха і рот
Я все-таки виломлюсь у незграбний народ!
І хай живе революція Духу!

1983


Рецензии