Йдуть гори за об м

       Йдуть гори — за об’єм

                Поетесі великій Ользі Сєдаковій,
                що витримала з Богом, а СРСР не витримав, —
                присвячується


О, які цілющі ви, простори!!
О, як на вас кроками
зійти...
Даймо душам — вгору! —
в гори! в гори!
І без пасток
із жінок і суєти

О, які цілющії — простори!!
О! як до вас
кроками іти.
Божий рух... Ніхто нас не вговорює.
Бо в містах такого не знайти

Вільний я, так! вільний! —
і не в горі
В горах!
чи на крилах,
чи в лісах:
Божа переходить в нас краса! —
Напишу як Бог ще не писав:
Огнь сильніше в мене входить —
тож сильніше шелестять народи,
й круча, і ріка. Яса!

18.09.2013


Рецензии